2010-01-06

FTV Presents CREATIVE HALL


Световният моден канал FTV представи CREATIVE HALL /организатори на БАЛКАНСКИ ФОТОГРАФСКИ ФОРУМ - ПРЕД МЕН/ на 22.12.2009 от 20:45 часа в рубриката PHOTOGRAPHERS.

CREATIVE HALL и фотографа Ивайло Станев са първото фотографско студио и фотограф от България представени по модния канал /с което безкрайно се гордеем/, а асистент на реализираната сесия е младиат автор от първото издание на фотографския форум Иван Манчев .

Създадена през 1997 във Франция, днес Fashion TV се е превърнала в една от най-разпространяваните световни телевизии - 31 сателитни и 2000 кабелни системи, с общо 348 милиона домакинства в 202 страни на 6 континента. Fashion TV е единственият 24/7 канал посветен на мода, лайфстайл, стил, красота и лукс. FTV е първият канал, доставящ последните модни тенденции, светски събития, модели, новини и клюки. Излъчва седмици на модата, лайфстайл и модни събития от целия свят. Уникалната смесица от продукции, иновативна технология и разпространение дават на зрителите ВИП място за всяко шоу с най-доброто възможно качество. Fashion TV първи запознава зрителите си с най-модните заведения, туристически дестинации и продукти на пазара.
Тук е мястото да благодарим на екипа от FTV- България, Александра Николова /Expose Models и дизайнерът Евгени Петков, с които реализирахме сесията THE NEW FUR, и в крайна сметка получихме поредния интересен фотографски продукт, Making Of, който ще излъчат по FTV.

...ето и останалите излъчвания до края на 2009 г.

22.12.2009 - 21:45 ч.
23.12.2009 - 19:45 ч.
25.12.2009 - 17.00 ч.
27.12.2009 - 21:45 ч.
30.12.2009 - 19:45 ч.


Екипът, участвал при реализацията на - Тhe New Fur:
фотограф: Ивайло Станев / CREATIVE HALL
асистент: Иван Манчев / CREATIVE HALL
модел: Алекс/Expose Models
стилист: Евгени Петков / EV Fashion
грим: Румен Чакъров / ДЖИНКСИ, MAX Factor
коса: NIVEA

11 коментара:

ранни записвания Кушадъсъ каза...

поздрави до всички фанове на FTV, до скоро, приятна вечер

онлайн супермаркет каза...

Пробивът на наши сънародници в която и да е телевизия по света е гордост за всеки. ФТВ е телевизия, която се занимава само с елита, за това там е още по-трудно. Браво! Само се опасявам, че да се задържиш под прожекторите понякога се оказва много по-трудно от колкото да стигнеш до тях!

Екскурзии Барселона каза...

Това е голямо постижение за нас! ФТВ е на доста високо ниво!

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

доставка на млечни продукти каза...

Поздравления за пробива на международен ефир :)

Екскурзии Лондон каза...

Световният моден канал FTV ми е един от любимите. Там можеш да научиш новостите относно модните тенденции. Чудесно е че имаме пробив и на там.

дайвинг египет каза...

Това е един от каналите, които просто натискам по инерция вече, предоставя много модерна и интересна информация.Радвам се , че този световният моден канал FTV представи CREATIVE HALL в рубриката PHOTOGRAPHERS.Трябва да бъдем горди, че CREATIVE HALL и фотографа Ивайло Станев са първото фотографско студио и фотограф от България представени по модния канал, а асистент на реализираната сесия е младият автор от първото издание на фотографския форум Иван Манчев .Дано българските участия се увеличават и да започнем да показваме и да доказваме, че и в България има страшно талантливи и новаторски идеи.Със сигурност
създадена през 1997 във Франция, каналът Fashion TV се е превърнала в една от най-разпространяваните световни телевизии - 31 сателитни и 2000 кабелни системи.

диабетични храни каза...

Не знаех, че е създаден през 1997 във Франция Fashion TV, но с право се е превърнал в една от най-разпространяваните световни телевизии - 31 сателитни и 2000 кабелни системи, с общо 348 милиона домакинства в 202 страни на 6 континента. Fashion TV е единственият 24/7 канал посветен на мода, лайфстайл, стил, красота и лукс. Много съм доволна, че имам къде да погледна и разбера какви са последните модни тенденции, светски събития, модели, новини и клюки. Излъчва седмици на модата, лайфстайл и модни събития от целия свят. Уникалната смесица от продукции, иновативна технология и разпространение дават на зрителите ВИП място за всяко шоу съгласна съм с всичко казано в статията.Еди любим мой канал от който черпя доста идея за облеклото си и за своите идея които шивачката ми изпълнява.

туроператори каза...

Благодаря за датите и излъчването им.Ще ни бъде от полза, за да си направи графика.

парфюм каза...

Радвма, се че CREATIVE HALL и фотографа Ивайло Станев са първото фотографско студио и фотограф от България представени по модния канал , а асистент на реализираната сесия е младият автор от първото издание на фотографския форум Иван Манчев .
Като цяло е нова телевизия, но доста бързо се развива и показва класа.Създадена през 1997 във Франция, днес Fashion TV се е превърнала в една от най-разпространяваните световни телевизии - 31 сателитни и 2000 кабелни системи. Аз самата всеки ден отделям по няколко минути на този тв екран.

дайвинг египет каза...

Този канал го гледам всеки ден, винаги дават интересни и модерни неща, особено ми е забавно кат слушам самите модели какво говорят като ги питат нещо или пък как стърчат много над своите дизайнери като са обули токовете хахах това е един канал , който е първият , доставящ последните модни тенденции, светски събития, модели, новини и клюки. Излъчва седмици на модата, лайфстайл и модни събития от целия свят. Уникалната смесица от продукции, иновативна технология , Fashion TV първи запознава зрителите си с най-модните заведения, дори ан скоро имах късмета да си закупя и техни продукти и съм страшно доволна за коса.